USUI Konjac, konjak riž v slanici, 270 g
Code: 64572



Related products
Product detailed description
USUI Konjac, konjak riž v slanici, 270 g
Konjac riž je narejen iz naravnih sestavin, natančneje iz rastline konjak, ki se nabira v nedotaknjenih gorah jugovzhodne Azije in je bogata z vlakninami glukomananom. Te vlaknine podpirajo prebavo in prispevajo k občutku sitosti, kar pomaga tudi pri hujšanju.
Zaradi nizke vsebnosti ogljikovih hidratov je kot nalašč za vse vrste shujševalnih diet , zato si ga lahko privoščite brez obžalovanja.
Navodila za pripravo
Konjac priloga je pripravljena za uživanje, ko odlijete slanico. Konjac prilogo lahko skuhate, dušite in spečete. Je zelo enostavna za pripravo. Samo sperite ga z vodo, segrejte in dodajte svoje najljubše sestavine. Hitro in enostavno lahko pripravite okusen in zdrav obrok.
Zahvaljujoč njegovemu nevtralnemu okusu lahko riž konjak pripravite tako slan kot sladek. Ne glede na to, ali jih kombinirate z omakami, mesom in zelenjavo ali jih začinite z drugimi sestavinami, boste vedno uživali v zdravem obroku.
Sestava
Voda 95,7 %, posušen gomolj konjaka 4 %, regulator kislosti: citronska kislina.
Podatki o hranilni vrednosti na 100 g | Energijska vrednost 25 kJ / 5 kcal |
Maščobe | 0 gramov |
Ogljikovi hidrati | 0 gramov |
Vlaknine | 2,7 g |
Beljakovine | 0 gramov |
Sol | 0 gramov |
Obvestilo
Uživanje riža konjac odsvetujemo osebam, ki imajo prebavne težave, kronične črevesne bolezni ali Crohnovo bolezen. Visoka vsebnost vlaken glukomanana, ki je sicer zelo koristen za človeško telo, bi lahko ljudem s to boleznijo povzročala težave. Če niste prepričani, ali vaše zdravstveno stanje dovoljuje uživanje dodatkov konjak, se pred njihovo uporabo vedno posvetujte s svojim zdravnikom.
Shranjevanje
Hraniti pri temperaturi 5 - 25°C. Po odprtju hranite v čisti vodi v hladilniku in porabite v 2 dneh. Ne zamrzujte.
Pakiranje
270 g
Država izvora
Kitajska
Additional parameters
Category: | Kuhanje in peka |
---|---|
EAN: | 8594196635921 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!