USUI Konjac, konjac lasni rezanci v slanici, 270 g
Code: 64587



Related products
Product detailed description
USUI Konjac, konjac lasni rezanci v slanici, 270 g
Konjac lasni rezanci so odlična izbira za vse ljubitelje testenin, ki skrbijo za zdrav življenjski slog ali želijo shujšati. So nizkokalorične, veganske in brez glutena , zaradi česar so idealna alternativa tradicionalnim testeninam za vse.
Zaradi nizke vsebnosti ogljikovih hidratov je kot nalašč za vse vrste shujševalnih diet , zato si ga lahko privoščite brez obžalovanja.
Navodila za pripravo
Konjac priloga je pripravljena za uživanje, ko odlijete slanico. Konjac prilogo lahko skuhate, dušite in spečete. Je zelo enostavna za pripravo. Samo sperite ga z vodo, segrejte in dodajte svoje najljubše sestavine. Hitro in enostavno lahko pripravite okusen in zdrav obrok.
Zaradi njihovega nevtralnega okusa lahko konjac lasne rezance pripravite tako na slane kot sladke načine. Ne glede na to, ali jih kombinirate z omakami, mesom in zelenjavo ali jih začinite z drugimi sestavinami, boste vedno uživali v zdravem obroku. Odlični so tudi v juhah ali solatah.
Sestava
Voda 95,7 %, posušen gomolj konjaka 4 %, regulator kislosti: citronska kislina.
Podatki o hranilni vrednosti na 100 g | Energijska vrednost 25 kJ / 5 kcal |
Maščobe | 0 gramov |
Ogljikovi hidrati | 0 gramov |
Vlaknine | 2,7 g |
Beljakovine | 0 gramov |
Sol | 0 gramov |
Obvestilo
Uživanje konjac testenin odsvetujemo osebam, ki imajo prebavne težave, kronične črevesne bolezni ali Crohnovo bolezen. Visoka vsebnost vlaken glukomanana, ki je sicer zelo koristen za človeško telo, bi lahko ljudem s to boleznijo povzročala težave. Če niste prepričani, ali vaše zdravstveno stanje dovoljuje uživanje dodatkov konjak, se pred njihovo uporabo vedno posvetujte s svojim zdravnikom.
Shranjevanje
Hraniti pri temperaturi 5 - 25°C. Po odprtju hranite v čisti vodi v hladilniku in porabite v 2 dneh. Ne zamrzujte.
Pakiranje
270 g
Država izvora
Kitajska
Additional parameters
Category: | Kuhanje in peka |
---|---|
EAN: | 8594196635839 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!