BrainMax Pure Bourbon Vanilija strok, BIO, 1 kos *Certifikat CZ-BIO-001
Code: 41067Related products
Product detailed description
BIO burbonska vanilija direktno z Madagaskarja!
Burbonska vanilija je najkakovostnejša sorta vanilje s temno rjavimi stroki. Njihov okus je sladek, saden in bogat z vanilinom, vonj pa je zelo aromatičen. Vanilija ni cenjena samo zaradi svoje arome, ampak tudi zaradi kompleksnosti njenega gojenja – natančneje opraševanja.
Vanilin kot garancija kakovosti
Vrhunska vrsta burbonske vanilije je znana po svojih specifičnih lastnostih, ki vključujejo okus, dolžino stroka, visok delež vanilina in nezamenljivo aromo. Če so na telesu stroka beli podolgovati kristali, je to vanilin - in je znak kakovosti izdelka.
Res močna aroma
Vanilla planifolia Bourbon je najbolj razširjena vrsta vanilije iz več razlogov. Zanj je značilna močna in uravnotežena aroma s prijetnimi notami čokolade, sadja in karamele. Uvršča se celo med najbolj aromatične vrste vanilije.
Kako delati z vanilijo?
Strok preprosto vzemite iz embalaže, ga položite na delovno površino ali desko za rezanje in z ostrim nožem strok prerežite po celi dolžini. S konico noža postrgamo vso notranjo vsebino stroka, ki jo dodamo pripravljeni jedi. Če stroka ne obdelate takoj, priporočamo, da ga posesate. Ostanka stroka nam ni treba takoj zavreči, ampak ga lahko odlično uporabimo pri pripravi domačega vanilijevega ekstrakta ali na primer vaniljevega sladkorja ali vaniljeve soli.
BIO certifikat CZ-BIO-001
Naša stroka vanilije ima BIO certifikat - Pridelava ekološke pridelave izven EU.
Z nakupom boste podprli tudi gozdove
Sestavine: BIO vanilijev strok.
Izvor: Madagaskar
Distributer: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Shranjevanje: Pri sobni temperaturi, v suhem in temnem prostoru.
Teža: 60 g
Additional parameters
Category: | Naravna sladila in sirupi |
---|---|
Namembnost: | BIO |
Oblika: | Celi kosi |
Proizvajalec: | BrainMax Pure |
Velikost pakiranja: | 20 g |
Vrsta: | Začimba |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!