BrainMarket se spreminja! Za več informacij: klikni tukaj

Ribez v kozarcu 0,75 l

Code: 43614
€5,52
Na zalogi (>5 kos)

Sadno polsladko vino iz skrbno izbranih plodov črnega ribeza.

Detailed information

Hitra odprema
Hitra odprema
Izdelke resnično imamo na zalogi.
Preverjeno podjetje
Preverjeno podjetje
Več kot 6 let na trgu in v več kot 7 državah EU.
Strokovno svetovanje
Strokovno svetovanje
Smo izkušeni. Z veseljem svetujemo!
Testiramo, kar prodajamo
Testiramo, kar prodajamo
Preverjamo visoko kakovost izdelkov.

Product detailed description

Ribez v kozarcu 0,75 l

Trajnica, prodajna uspešnica in predvsem vaše najljubše sadno vino . Ribez ima značilen vonj, zato ga prepoznate tudi z zaprtimi očmi. C je gost natanko tako kot sveže nabran ribez , ker ni dodan. To pomeni, da mu ni bilo dodano vinsko žganje ali nevtralni alkohol. In tako je okus ribeza pravi.

Kako piti ribezovo vino?

Preprosto pijte ribez po želji . Lahko ga sesate ves večer (ohlajenega ali počivanega na sobni temperaturi) ali pa ga uživate več dni. Dovolj je, da sadno vino hranite pri sobni temperaturi . A z nekaj kockami ledu prijetno osveži.

Pozimi ne dovolimo njegove varjene različice. Ribez segrejte na +-60 stopinj Celzija (ne sme vreti, ko se začne peniti!) in imate popoln varilec . Še posebej brez cimeta ali nageljnovih žbic, okus bi bil zelo neuravnotežen!

Ribezovo vino odlično dopolnjuje okus rdečega mesa (predvsem zrezkov), sirov tipa ementalca, rib, ocvrtih zrezkov in sirovih pogač. To vino vašo večerjo dobesedno povzdigne do popolnosti. Pazite na mak, Rybízák ima čuden okus po njem. Ribez je odlično vino za kuhanje . Je odličen nadomestek za češnjo v srednjeameriških receptih in je vsestransko uporaben tudi v češki in slovaški kuhinji.

Očarljiva aroma, rubinasta barva, značilen sladko-kisli okus

Vsebnost alkohola

11,5 % vol.

Pakiranje

750 ml

Shranjevanje

Priporočamo , da ribez shranjujete v hladnem in temnem prostoru – neposredna sončna svetloba mu ni dobra. Rok skladiščenja je 12 mesecev od datuma dobave. Odprto steklenico lahko hranite v hladilniku več dni, po odprtju pa priporočamo, da Rybízák popijete še isti večer, da ne boste zamudili vseh tistih odličnih okusov in arom. Alergeni: sulfiti. Konzervans: sorbinska kislina

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check