Cacao Crudo Raw Temna čokolada Gianduja, BIO, 30 g *IT-BIO-006 certifikat
Code: 61605Related products
Product detailed description
Cacao Crudo Raw Temna čokolada Gianduja, BIO, 30 g
Neverjetno okusno, zadovoljivo in dobro uravnoteženo. Krema Gianduia iz surovih lešnikov "Tonda Gentile Romana" ovije drobno zdrobljene lešnike (30%) in cele kristale nektarja iz kokosovih cvetov. Enako mehki in hrustljavi lešniki in surovi kakav ustvarijo pravo in močno aromo, ki vas bo presenetila. Zdrava in okusna izkušnja, ki je ne smete zamuditi.
Fini kakav Criollo iz perujske Amazonije
Surovi kakav je nov način izdelave in okušanja čokolade. Proizvodni procesi, ki v primerjavi s tradicionalnimi postopki najbolje ohranjajo redke lastnosti kakava in drugih uporabljenih surovin. Cacao Crudo je prvi proizvajalec surove čokolade v Italiji.
Uporablja fine sorte kakava Criollo ene vrste iz perujske Amazonije , ki se nikoli ne predeluje nad 42 °C. Klasičen postopek praženja kakavovih zrn zamenjamo s počasnim sušenjem v zaščiteni atmosferi.
Sestava
Nepražena kakavova pasta Criollo zrna*, (nepražena) lešnikova pasta "Tonda Gentile Romana"* (30%), zgoščen sok iz kokosovih cvetov* (kakavova snov najmanj 50%). Lahko vsebuje mandlje in orehe.
*izdelek ekološke pridelave.
Podatki o hranilni vrednosti na 100 g: | |
Energijska vrednost 2544 kJ / 613 kcal | |
Maščobe | 46 g |
Od tega nasičene maščobe | 17 g |
Ogljikovi hidrati | 33 g |
To je sladkor | 19 g |
Vlaknine | 10 g |
Beljakovine | 12 g |
Sol | 0 g |
magnezij | 165 mg |
Obvestilo
Hraniti na suhem in hladnem mestu.
Additional parameters
Category: | Čokolade in sladkarije |
---|---|
Velikost pakiranja: | 30 g |
Vrsta čokolade: | grenko |
Vsebnost kakava: | 50 % |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!