BrainMax Pure Sugo, paradižnikova osnova za pico, 330 g
Code: 43530Related products
Product detailed description
83% svežih paradižnikov!
Sugo temelji na zrelih paradižnikih, začinjenih listih bazilike in steblih zelene. Sugo se kuha dlje časa in rezultat je zelo koncentriran okus paradižnika. Ekstra deviško oljčno olje, ki omili okus, doda imaginarno piko na i okusu. Omako je treba le še pogreti in postreči s testeninami, kuskusom ali pa jo uporabiti kot osnovo za pico.
Vir likopena
Paradižnik vsebuje veliko količino likopena, ko je kuhan. Antioksidant, ki ga bo še posebej cenilo naše ožilje, saj je likopen med drugim odgovoren za elastičnost krvnih žil. In pomembno je tudi to, da ima toplotno obdelan paradižnik bistveno več likopena kot svež paradižnik.
Recepti s tem izdelkom
Hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost | 328 kJ / 77 kcal |
Maščobe | < 0,5 g |
- od tega nasičene maščobne kisline | 0,01 g |
Ogljikovi hidrati | 15 g |
- od tega sladkorji | 8,6 g |
Beljakovine | 1,8 g |
Sol | 2,2 g |
Z nakupom boste podprli tudi gozdove
Sestavine: Paradižnik (73%), bela čebula (11%), rdeča paprika (7%), kristalni sladkor, jedilna sol, fermentiran alkoholni kis, česen, mleta sladka paprika, mleta feferonka, gorčično seme, mleti cimet, mešanica začimb. Lahko vsebuje sledi soje, sezama in oreščkov. Izdelek je brez glutena. Alergeni so v sestavku označeni s krepkim tiskom. Pred zaužitjem priporočamo pretresanje. Minimalni rok uporabnosti in številka serije v beli škatli. Po odprtju porabite v 3 tednih. Shranjujte pri temperaturi od +2 °C do +25 °C, po odprtju hranite na hladnem pri temperaturi od +2 °C do +6 °C in porabite v 3 tednih.
Izvor: Češka
Distributer: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Shranjevanje: V hladnem, suhem in temnem prostoru.
Teža: 330 g
Additional parameters
Category: | Omake in pesti |
---|---|
Namembnost: | Brez škroba in zgostil |
Oblika: | Omaka |
Proizvajalec: | BrainMax Pure |
Velikost pakiranja: | 330 g |
Vrsta: | Izdelki iz paradižnika |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!