BrainMax LAUF Protein, naravne sirotkine beljakovine, pistacija Native sirotkine beljakovine, prehransko dopolnilo
Code: 63431Related products
Product detailed description
Slasten okus in popolna sestava vas bosta ponesla v vesolje! LAUF PROTEIN!
Lauf protein je sestavljen iz 50% nativnega koncentrata in 50% nativnega izolata. Koncentrat vsebuje imunoglobuline, laktoferin in druge za naš organizem koristne snovi. Medtem ko izolat zagotavlja visoko vsebnost beljakovin. Rezultat kombinacije je za telo zelo uporabna beljakovina , ki je primerna za podporo zdravja in dopolnjevanje beljakovin iz najkakovostnejšega vira! Po kakovosti, prebavljivosti in čistosti nima konkurence.
Native mlečne beljakovine krav iz proste reje
Nedenaturirane naravne sirotkine beljakovine so hladno pridobljene neposredno iz svežega kravjega mleka krav iz proste reje, hranjenih s travo, ki prihajajo iz nadzorovane evropske reje . V primerjavi z navadnimi beljakovinami je mleko podvrženo le eni nežni pasterizaciji (običajno se pasterizira dvakrat). Proces mikrofiltracije poteka pri zelo nizki temperaturi (do 10°C) , pri kateri protein zadrži imunoglobuline in encime. Je bolj prebavljiv , dobro absorbiran , predvsem pa ima boljši izkoristek vsebovanih beljakovin. Zahvaljujoč nežni in neposredni metodi predelave iz svežega mleka se vezi med aminokislinami ne pretrgajo , na splošno pa protein vsebuje višjo koncentracijo aminokislin, zlasti proanaboličnega levcina.
Razlika med naravnimi sirotkinimi beljakovinami in navadne sirotkine beljakovine
Native Whey Protein je hladno proizveden neposredno iz svežega mleka krav, hranjenih na pašnikih in s travo. Medtem ko »sir« sirotkine beljakovine nastanejo iz sira, natančneje iz stranskega produkta pri proizvodnji sira, sirotke. Konvencionalne sirotkine beljakovine so tako bolj predelano živilo v primerjavi z nativnimi beljakovinami, med proizvodnim procesom pa pride do razgradnje aminokislin in koristnih snovi, saj je treba mleko najprej pasterizirati s segrevanjem, nato pridelati sir pri višjih temperaturah in v zadnji fazi izdelati sir. proizvodnje, sirotka, pridobljena iz sira za izdelavo sirotkinih beljakovin. Medtem ko so naravne beljakovine podvržene le eni pasterizaciji na začetku med proizvodnjo mleka in nato z nežnim filtriranjem neposredno iz mleka pri nizkih temperaturah pridobi naravne beljakovine sirotke, ne da bi poškodoval krhke vezi med aminokislinami . Izdelek, ki nastane, je beljakovina izjemne kakovosti, čista in v telesu zelo dobro absorbirana in prebavljiva. Za naravne beljakovine je značilna višja koncentracija aminokislin ( 7 g BCAA na odmerek ) in telesu koristnih snovi ( laktoferin , imunoglobulin ). Naravna beljakovina je kaviar med beljakovinami. Študije kažejo, da naravna sirotkina beljakovina poveča koncentracijo aminokislin v krvi bolj kot navadna sirotkina beljakovina ali mleko, kar bi lahko preprosto pomenilo več časa za izgradnjo mišic v telesu
Nežna proizvodnja beljakovin iz naravne sirotke
Eden od razlogov, zakaj je domača sirotka tako dobra glede vsebnosti beljakovin in absorpcije, je proizvodni proces. Native sirotkine beljakovine so pasterizirane samo enkrat , medtem ko so sirotkine beljakovine pasterizirane dvakrat. To lahko privede do denaturacije (okvare) beljakovin, poleg tega pa pride do proizvodnje naravne sirotkine beljakovine s postopkom hladne mikrofiltracije (temperatura do 10°C) . Preprosto povedano, lahko rečemo, da je proizvodnja nativnih sirotkinih beljakovin tako nežna, da zaradi tega beljakovine ohranijo količino beljakovin in večjo količino aminokislin.
DIAAS - indeks kakovosti beljakovin
Ne le vsebnost beljakovin, ampak tudi prebavljivost aminokislin je pomemben podatek, ki vas zanima. Naravna sirotkina beljakovina se dobro obnese pri tej oceni DIAAS (ocena prebavljivih esencialnih aminokislin) . Je ocena beljakovin na podlagi vpojnosti in prebavljivosti aminokislin. Z drugimi besedami, kako dobre so beljakovine v smislu absorpcije v telesu. In domača sirotka je na prvem mestu ocene DIAAS.
Native sirotkine beljakovine
Pod imenom native protein si lahko predstavljate proizvodni proces, pri katerem sirotko in mleko ločimo, ne da bi ju prej ločili za proizvodnjo drugih izdelkov, na primer sira. Medtem ko so v drugih proizvodnih procesih beljakovine na zadnjem mestu pri predelavi vsega iz mleka, so naravne sirotkine beljakovine samostojen izdelek, ki je prvi proizveden iz mleka.
Najkakovostnejše beljakovine na trgu
Za razliko od navadne sirotke so naravne beljakovine pridobljene direktno iz hladnega mleka, kar poveča njeno prebavljivost in izkoristek beljakovin . Beseda "domači" se nanaša na postopek, v katerem se sirotka in mleko ločita, ne da bi ju najprej ločili, da bi dobili druge mlečne izdelke, kot so navadne beljakovine. Nežna metoda predelave se odraža tudi v aminokislinskem spektru, kjer naravne sirotkine beljakovine vsebujejo do 16 % več proanaboličnega levcina in skoraj 40 % več cistina. V vsaki merici boste našli 26 g beljakovin . Vsebuje naravne beljakovine naravno zelo pester spekter aminokislin. Vsaka aminokislina ima v telesu svojo specifično funkcijo, ena brez druge, vendar delujejo le s polovično močjo, zato so skupaj veliko močnejše!
Lauf Protein | Učinkovitost beljakovin | |
Za koga je primeren? | Za profesionalne športnike, fizično aktivne moške in ženske ter tiste, ki potrebujejo beljakovinske dodatke. | Za vse, ki potrebujejo čez dan dodatek beljakovin, krepitev imunosti, zdravje črevesja in sklepov. |
Oblika domače sirotke y | Kombinacija naravnega koncentrata in izolata sirotke. | Naravni koncentrat sirotke |
Sladkano | Stevia listi | Stevia listi |
Izvor mleka | Litva | Litva |
Beljakovine | 26 g | 26 g |
Ogljikovi hidrati v 1 porciji (35 g) | 2,7 g | 1,8 g |
Maščobe v 1 porciji (35 g) | 0,5 g | 2,1 g |
Laktoza | Nižja vsebnost laktoze | Višja vsebnost laktoze |
Razlika med LAUF Protein in Performance Protein
Tako LAUF kot Performance protein vsebujeta naravne beljakovine najvišje kakovosti. Vendar s to razliko, da LAUF vsebuje 100% native beljakovine v obliki izolata in koncentrata v razmerju 1:1. Medtem ko Performance vsebuje 62 % naravnih sirotkinih beljakovin in 26 % kolagena, je obogaten tudi s kolostrumom in kokosovim oljem. Protein LAUF vsebuje bogatejši spekter aminokislin, še posebej proanabolični levcin, saj vsebuje 100% naravne beljakovine sirotke. Proteini LAUF so bolj osredotočeni na dopolnjevanje beljakovin ne le za športno uspešnost in rast mišic, medtem ko ima Performance širšo uporabo za imuniteto, črevesje, ampak tudi za trening.
Zakaj izbrati beljakovine LAUF iz naravne sirotke?
- Skrbno pridobljeno iz svežega mleka krav iz proste reje, hranjenih s travo .
- Višja koncentracija aminokislin (7 g BCAA na odmerek) .
- Najvišja možna kakovost, čistost, prebavljivost in biološka uporabnost .
- Aminokisline v nepoškodovanih vezih za boljši izkoristek v telesu .
- Višja koncentracija levcina za izgradnjo mišic .
- Ohranjanje imunoglobulina in laktoferina .
- Sirotka v svoji naravni naravni obliki kot v mleku.
- 26g beljakovin na porcijo.
- Sladkan z naravnim sladilom stevia , ki ne škoduje mikrobiomu.
Visoka vsebnost aminokislin
Naravna sirotka je bogata z aminokislinami . Posebej specifičen je po visoki vsebnosti levcina in cistina . Levcin spodbuja proces proteosinteze . Postopek, pri katerem nastanejo beljakovine iz aminokislin. Levcin ta proces veliko pospeši. Druga aminokislina je cistin, ki je predhodnik glutationa . Eden od dveh najmočnejših antioksidantov v telesu. Te aminokisline so za nas zelo pomembne, saj sodelujejo pri izgradnji mišične mase in regeneraciji. Hkrati pa so zelo krhki in občutljivi na toploto . Nativna sirotka je zaradi nežne obdelave bogata z obema aminokislinama, zato je kakovosten vir beljakovin ne le po treningu.
Naravni proteini za moške in ženske
Lauf beljakovine niso samo za moške. Beljakovine so temelj naših mišic , ne glede na to, kako aktivni ste. So tudi del vsake celice, kjer delujejo kot receptorji in so tudi pomemben element imunosti . Native sirotkine beljakovine zadržijo tudi snovi, imenovane laktoferini in imunoglobulini . To so beljakovine, ki jih proizvaja naš imunski sistem za boj proti okužbam. Zaslužni so za hitrejše odzive našega imunskega sistema , saj skrbno spremljajo potencialno škodljive snovi.
Odličen okus brez sladkorja in umetnih sladil
Listi stevije so beljakovinam dali prijeten sladek okus. Zelišče, ki je do 300-krat slajše od sladkorja , ne vsebuje kalorij in ne zvišuje krvnega sladkorja . Predvsem pa v primerjavi z umetnimi sladili ne vpliva slabo na črevesni mikrobiom. Za bolj kremasto konsistenco smo uporabili semena sadja guar . Ti vsebujejo delež vlaknin, ki blagodejno vplivajo na zdravje črevesja in ohranjajo občutek sitosti.
Dobra porcija kakovostnih beljakovin
Zmešajte 1 merico (35 g) z 200 ml vode ali mleka . Beljakovine lahko dodate tudi svoji zajtrkovalni kaši ali smutiju . Ob upoštevanju dnevnega vnosa beljakovin zaužijte 1-3 odmerke na dan. Ker prehajamo na nove merilne posode, lahko pri beljakovinah naletite na dve različni. Pri majhni, 70 ml merilni skodelici priporočamo doziranje z veliko merilno skodelico. Za velike, 100 ml merilne skodelice (merilna merica), priporočamo mešanje 1 ravni merice.
Hranilne vrednosti in sestava - LAUF Beljakovine - Pistacije
Hranilna vrednost na 100 g: Energijska vrednost: 1443 kJ / 345 kcal, maščobe: 0,19 g, od tega nasičene maščobne kisline: 0,02 g, ogljikovi hidrati: 12,94 g, od tega sladkorji: 7,84 g, vlaknine: 1,70 g, beljakovine: 73,42 g. , sol: 0,53 g. Hranilna vrednost na porcijo (35 g): Energijska vrednost: 505 kJ / 121 kcal, maščobe: 0,07 g, od tega nasičene maščobne kisline: 0,01 g, ogljikovi hidrati: 4,53 g, od tega sladkorji: 2,75 g, vlaknine: 0,60 g, beljakovine : 25,70 g, sol: 0,18 g.
Sestavine: (45%) nativni koncentrat sirotkinih beljakovin, (45%) nativni izolat sirotkinih beljakovin, gostilo: guar gumi, emulgator: sončnični lecitin, sladilo: steviol glikozidi, naravna aroma pistacije.
Delež aminokislin - LAUF Beljakovine - Pistacije
Delež aminokislin na 35 g (1 porcija): glutaminska kislina: 4,91 g, levcin: 3,49 g, asparaginska kislina: 3,22 g, lizin: 2,92 g, izolevcin: 1,57 g, valin: 1,42 g, treonin: 1,34 g , alanin: 1,29 g, prolin: 1,29 g, serin: 1,22 g, tirozin: 1,09 g, fenilalanin: 1,08 g, cistein: 0,88 g, arginin: 0,69 g, metionin: 0,64 g, triptofan: 0,61 g, histidin: 0,59 g, glicin: 0,55 g.
Additional parameters
Category: | Beljakovine |
---|---|
Oblika: | Prašek |
Velikost pakiranja: | 1 kg |
Vrsta: | Protein |
Za posameznike, ki rešujejo: | Regeneracija in mišični krči, Mišična masa in fizična zmogljivost |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!