BrainMax LAUF Protein, naravne sirotkine beljakovine, 1000 g Native sirotkine beljakovine, prehransko dopolnilo
Code: 45831/ARA 45831/COK 45831/KAR 45831/SKO 45831/VAN 45831/PIS 45831/BLA Choose variantRelated products
Product detailed description
Slasten okus in popolna sestava vas bosta ponesla v vesolje! LAUF PROTEIN!
Lauf protein je sestavljen iz 50% nativnega koncentrata in 50% nativnega izolata. Koncentrat vsebuje imunoglobuline, laktoferin in druge za naš organizem koristne snovi. Medtem ko izolat zagotavlja visoko vsebnost beljakovin. Rezultat kombinacije je za telo zelo uporabna beljakovina, ki je primerna za podporo zdravja in dopolnjevanje beljakovin iz najkakovostnejšega vira! Po kakovosti, prebavljivosti in čistosti nima konkurence.
Native mlečne beljakovine krav iz proste reje
Nedenaturirane naravne sirotkine beljakovine so hladno pridobljene neposredno iz svežega kravjega mleka krav iz proste reje, hranjenih s travo, ki prihajajo iz nadzorovane evropske reje. V primerjavi z navadnimi beljakovinami je mleko podvrženo le eni nežni pasterizaciji (običajno se pasterizira dvakrat). Proces mikrofiltracije poteka pri zelo nizki temperaturi (do 10°C), pri kateri protein zadrži imunoglobuline in encime. Je bolj prebavljiv, dobro absorbiran, predvsem pa ima boljši izkoristek vsebovanih beljakovin. Zahvaljujoč nežni in neposredni metodi predelave iz svežega mleka se vezi med aminokislinami ne pretrgajo, na splošno pa protein vsebuje višjo koncentracijo aminokislin, zlasti proanaboličnega levcina.
Razlika med naravnimi sirotkinimi beljakovinami in navadne sirotkine beljakovine
Native Whey Protein je hladno proizveden neposredno iz svežega mleka krav, hranjenih na pašnikih in s travo. Medtem ko "sir" sirotkine beljakovine nastanejo iz sira, natančneje iz stranskega produkta pri proizvodnji sira, sirotke. Konvencionalne sirotkine beljakovine so tako bolj predelano živilo v primerjavi z nativnimi beljakovinami, med proizvodnim procesom pa se aminokisline in koristne snovi razgradijo, saj je treba mleko najprej pasterizirati s segrevanjem, nato sir izdelovati pri višjih temperaturah in na koncu stopnja proizvodnje, sirotka, pridobljena iz sira za izdelavo sirotkinih beljakovin. Medtem ko so naravne beljakovine podvržene le eni pasterizaciji na začetku med proizvodnjo mleka in natoz nežnim filtriranjem neposredno iz mleka pri nizkih temperaturah pridobi naravne beljakovine sirotke, ne da bi poškodoval krhke vezi med aminokislinami. Izdelek, ki nastane, je beljakovina izjemne kakovosti, čista in v telesu zelo dobro absorbirana in prebavljiva. Za naravne beljakovine je značilna višja koncentracija aminokislin (7 g BCAA na odmerek) in telesu koristnih snovi (laktoferin, imunoglobulin). Naravna beljakovina je kaviar med beljakovinami. Študije kažejo, da naravne beljakovine sirotke povečajo koncentracijo aminokislin v krvi bolj kot navadne beljakovine sirotke ali mleka, kar bi lahko preprosto povečalo čas, ki ga telo potrebuje za izgradnjo mišic
Nežna proizvodnja beljakovin iz naravne sirotke
Eden od razlogov, zakaj je domača sirotka tako dobra glede vsebnosti beljakovin in absorpcije, je proizvodni proces. Native sirotkine beljakovine so pasterizirane samo enkrat, medtem ko so sirotkine beljakovine pasterizirane dvakrat. To lahko povzroči denaturacijo (poškodbo) beljakovin, poleg tega pa pride do proizvodnje nativnih sirotkinih beljakovin s postopkom hladne mikrofiltracije (temperatura do 10°C). Preprosto povedano, lahko rečemo, da je proizvodnja nativnih sirotkinih beljakovin tako nežna, da zaradi tega beljakovine ohranijo količino beljakovin in večjo količino aminokislin.
DIAAS - indeks kakovosti beljakovin
Ne le vsebnost beljakovin, ampak tudi prebavljivost aminokislin je pomemben podatek, ki vas zanima. Naravna sirotkina beljakovina se dobro obnese pri tej oceni DIAAS (ocena prebavljivih esencialnih aminokislin). Je ocena beljakovin na podlagi vpojnosti in prebavljivosti aminokislin. Z drugimi besedami, kako dobre so beljakovine v smislu absorpcije v telesu. In domača sirotka je na prvem mestu ocene DIAAS.
Native sirotkine beljakovine
Pod imenom native protein si lahko predstavljate proizvodni proces, pri katerem sirotko in mleko ločimo, ne da bi ju prej ločili za proizvodnjo drugih izdelkov, na primer sira. Medtem ko so v drugih proizvodnih procesih beljakovine na zadnjem mestu pri predelavi vsega iz mleka, so naravne sirotkine beljakovine samostojen izdelek, ki je prvi proizveden iz mleka.
Najkakovostnejše beljakovine na trgu
Za razliko od navadne sirotke so naravne beljakovine pridobljene direktno iz hladnega mleka, kar poveča njeno prebavljivost in izkoristek beljakovin. Beseda "domači" se nanaša na postopek, pri katerem se sirotka in mleko ločita, ne da bi ju prej ločili za proizvodnjo drugih mlečnih izdelkov, kot so običajne beljakovine. Nežna metoda obdelave se odraža tudi v aminokislinskem spektru, kjer naravne beljakovine sirotke vsebujejo do 16% več proanaboličnega levcina in skoraj 40% več cistina. V vsaki merici boste našli 26 g beljakovin. Vsebuje naravne beljakovinenaravno zelo pester spekter aminokislin. Vsaka aminokislina ima v telesu svojo specifično funkcijo, ena brez druge, vendar delujejo le s polovično močjo, zato so skupaj veliko močnejše!
Razlika med LAUF Protein in Performance Protein
Tako LAUF kot Performance protein vsebujeta naravne beljakovine najvišje kakovosti. Vendar s to razliko, da LAUF vsebuje 100% native beljakovine v obliki izolata in koncentrata v razmerju 1:1. Medtem ko Performance vsebuje 62% naravnih sirotkinih beljakovin in 26% kolagena, je obogaten tudi s kolostrumom in kokosovim oljem. Protein LAUF vsebuje bogatejši spekter aminokislin, še posebej proanabolični levcin, saj vsebuje 100% naravne beljakovine sirotke. Proteini LAUF so bolj osredotočeni na dopolnjevanje beljakovin ne le za športno uspešnost in rast mišic, medtem ko ima Performance širšo uporabo za imuniteto, črevesje, ampak tudi za trening.
Zakaj izbrati beljakovine LAUF iz naravne sirotke?
- Skrbno pridobljeno iz svežega mleka krav iz proste reje, hranjenih s travo.
- Višja koncentracija aminokislin (7 g BCAA na odmerek).
- Najvišja možna kakovost, čistost, prebavljivost in biološka uporabnost.
- Aminokisline v nepoškodovanih vezih za boljši izkoristek v telesu.
- Višja koncentracija levcina za izgradnjo mišic.
- Ohranjanje imunoglobulina in laktoferina.
- Sirotka v svoji naravni naravni obliki kot v mleku.
- 26g beljakovin na porcijo.
- Sladkan z naravnim sladilom stevia, ki ne škoduje mikrobiomu.
Visoka vsebnost aminokislin
Naravna sirotka je bogata z aminokislinami. Posebej specifičen je po visoki vsebnosti levcina in cistina. Levcin spodbuja proces proteosinteze. Postopek, pri katerem nastanejo beljakovine iz aminokislin. Levcin ta proces veliko pospeši. Druga aminokislina je cistin, ki je predhodnik glutationa. Eden od dveh najmočnejših antioksidantov v telesu. Te aminokisline so za nas zelo pomembne, saj sodelujejo pri izgradnji mišične mase in regeneraciji. Hkrati pa so zelo krhki in občutljivi na toploto. Nativna sirotka je zaradi nežne obdelave bogata z obema aminokislinama, zato je kakovosten vir beljakovin ne le po treningu.
Naravni proteini za moške in ženske
Lauf beljakovine niso samo za moške. Beljakovine so temelj naših mišic, ne glede na to, kako aktivni ste. So tudi del vsake celice, kjer delujejo kot receptorji in so tudi pomemben element imunosti. Native sirotkine beljakovine zadržijo tudi snovi, imenovane laktoferini in imunoglobulini. To so beljakovine, ki jih proizvaja naš imunski sistem za boj proti okužbam. Zaslužni so za hitrejše odzive našega imunskega sistema, saj skrbno spremljajo potencialno škodljive snovi.
Odličen okus brez sladkorja in umetnih sladil
Listi stevije so beljakovinam dali prijeten sladek okus. Zelišče, ki je do 300-krat slajše od sladkorja, ne vsebuje kalorij in ne zvišuje krvnega sladkorja. Predvsem pa v primerjavi z umetnimi sladili ne vpliva slabo na črevesni mikrobiom. Za bolj kremasto konsistenco smo uporabili semena sadja guar. Ti vsebujejo delež vlaknin, ki blagodejno vplivajo na zdravje črevesja in ohranjajo občutek sitosti.
Dobra porcija kvalitetnih beljakovin
Zmešajte 1 merico (35 g) z 200 ml vode ali mleka. Beljakovine lahko dodate tudi svoji zajtrkovalni kaši ali smutiju. Ob upoštevanju dnevnega vnosa beljakovin zaužijte 1-3 obroke na dan.
Additional parameters
Category: | Beljakovine |
---|---|
Oblika: | Prašek |
Velikost pakiranja: | 1 kg |
Vrsta: | Protein |
Za posameznike, ki rešujejo: | Regeneracija in mišični krči, Mišična masa in fizična zmogljivost |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!